Spökvandring i Stockholm

Spökvandring i Stockholm

Spökvandring med eller utan middag

I Stockholm kan du välja mellan att bara gå på en spökvandring eller kombinera den med en middag efteråt. Vill du istället jämföra spökvandring med middag i Stockholm?

Utforska de hemsökta delarna av gamla Stockholm. Din guide och skickliga skådespelare dramatiserar vandringen i de trånga gränderna, gårdarna och de hemsökta torgen. Du kan bland annat möta den Vita frun och Grå mannen, slottets vålnader och torget där folk har försvunnit. Efter en spökvandring kommer du att se på ”Gamla Stan” med helt nya ögon. En spökvandring är en relativt billig – men rolig upplevelse att ge bort. Ge bort två spökvandringar så kanske du har turen att få följa med – om du vågar?

Spökvandring för två

Ju fler ni är desto roligare! Passa på att köpa spökvandring för två eller fler när du väl beställer. Du kan givetvis även köpa för ännu fler eller välja att köpa en spökvandring för en. Upplevelsen utförs tillsammans med andra i grupp.

Prisjämförelse av spökvandringar i Stockholm från flera leverantörer
Spökvandring i Stockholm
Städer: Stockholm

Följ med på en kuslig spökvandring i Stockholm tillsammand med en erfaren spökguide. Besök hemsökta kvarter och ta den av kusliga berättelser. Vandringen tar cirka 1.5 timma och utförs mellan Mars och November och utförs tillsammans med andra i grupp. Priset är billigare för barn/ungdomar 7-14 år.

199kr
  • 3 års giltighet
  • 45 dagars öppet köp
  • Fri bytesrätt
  • Snabb leverans
Spökvandring i Gamla Stan
Städer: Stockholm

Skrämmande bra spökvandring med en spökguide
Hemsökta kvarter & kusliga myter från förr
Berättelser som får dig att häpna

231kr
  • 3 års giltighet
  • 45 dagars öppet köp
  • Presentbox ingår

Köp spökvandring med spökmiddag i Stockholm här

De flesta upplevelseleverantörer erbjuder även "spökmiddagar" som är en spökvandring i kombination med efterföljande middag på en mysig restaurang. En spökmiddag tar cirka 3-4 timmar varav spökvandringen är cirka 1-1½ timma.

Spökvandring i Gamla Stan

De flesta spökvandringar i Stockholm utgår från och/eller utförs till större delen i Gamla Stan. Gamla Stan har många dunkla historier som du får höra mer om.

Jämför spökvandringar i Stockholm här

Priset på spökvandringar varierar mellan de olika leverantörerna. Spökvandringarna sker med skådespelare och "spökguide" och sker i hemsökta kvarter och tar upp myter från förr. Nedan har vi sammanställt priser och information från flera upplevelseleverantörer.